Hírek

Az Imigitársuli a LEARNIE.HU-n

Az Imigitársuli a LEARNIE.HU-n! Tanulj gitározni ONLINE!

Szeretnél végre megtanulni gitározni, de nehezen tudod beilleszteni a heti ritmusba, hogy privát oktatóhoz járj? Akkor ez a kurzus tuti, hogy tetszeni fog Neked!

Nincs többé stressz, hogy odaérsz-e időben az órára...
Nem kell többé azon keseregned, hogy a jó tanárok számodra elérhetetlenek a távolság miatt...
És még az oktatód időbeosztásához sem kell igazodnod!
A Gitársulimban szabad vagy mint a madár! A saját ritmusodban, a saját időbeosztásod szerint, akkor és ott tanulhatsz, ahol és ahogyan csak akarsz. A kurzus okos eszközökről is elérhető!

A Gitársulit akkor is szeretni fogod, ha teljesen kezdő vagy, netán akkor, ha most veszel először gitárt a kezedbe.

Az alapok mellett sok technikával, bemelegítő gyakorlattal, zeneelméleti ismeretekkel, hasznos gyakorlatokkal segítek Neked, hogy minél könnyebben eligazodj a hangszer rejtelmeiben!

Ha már haladó / középhaladó vagy, akkor is érdemes megnézned az oktatóvideókat, ugyanis rengeteg technikai gyakorlattal különböző játéktechnikával, és magas szintű zeneelméleti anyaggal várlak Téged, melyek elsajátítása után a zeneszerzés is lényegesen átláthatóbb lesz Számodra.

Ha szeretnél kicsit belekóstolni a kurzus feelingjébe, nézd meg az "előfizetés nélkül elérhető" videót. Ha ez tetszik, a többit is imádni fogod!
Vagy egyszerűen vágj bele! Csak nyerhetsz ezzel a kurzussal, meglátod!
Egy gyors regisztráció után kiválaszthatod, hogy 1 hónapos vagy örökös hozzáférésed legyen a tananyaghoz, és AZONNAL BEKERÜL A KURZUS A SZEMÉLYES FIÓKODBA! Regisztrálni itt tudsz:

https://learnie.hu/…/gitarsuli-horvath-imivel-kezdotol-hala…

Jó gyakorlást:)